Mandella |
Igal juhul siit tuleb minu versioon Nutella kreemist, mis erinevalt paljudest internetis levivatest retseptidest ei sisalda kondentspiima ja ei ole ka kuumutatud!
300 g mandleid
100 g toasooja võid
Kakaopulbrit ja/või purustatud kakaoubasid
rafineerimata suhkrut
Leota koorega mandleid külmkapis vees 12 tundi. Koori mandlid ning jahvata miksriga nii peenikeseks kui võimalik. (Lõhnab nagu martsipan!) Mandlid võib jätta ka koorimata, sest see võtab päris kaua väärtuslikku aega!
Purusta ka kakaonibsid suhkruga nii peenikeseks kui saad. (Kuna kakaonibsid sisaldavad kakaovõid, siis kleepub neist jahtavatav kakao kokku. Selle vältimiseks ongi hea koos suhkruga jahvatada!)
Sega purustatud mandli mass, kakao ja või kokku ja lisa soovi korral veel suhkrut või kakaod.
Pane purki ja hoia külmkapis kuni otsa saab!
No comments:
Post a Comment