Monday, December 18, 2017

Talvine röstpaprika-kikerherne püreesupp

Hommik algas taaskord ideega teha röstitud paprikaga suppi. Retsepti vaatamiseks aega polnud, nii et tuli ise genereerida. Lõpptulemus osutus päris maitsvaks!

2 punast paprikat
1 porru
1 suvikõrvits
1-2 sl võid
keedetud kikerherneid või 1 kikerhernekonservipurk
1 tomatipuljongi kuubik või mõned päikesekuivatatud tomatid
Soola

Supi valmistamiseks lõikasin paprikad tükkideks ja röstisin 200 kraadises ahjus 20 minutit. Porru ja suvikõrvitsa tükeldasin ning hautasin emailpotis võiga poolpehmeks. Seejärel lisasin röstitud paprika, nii palju vett, et aedvilju kataks, puljongikuubiku ning kikerherned ning keetsin veel 10 minutit. Seejärel püreestasin blenderis.  Valmistusaeg: 35 min


No comments:

Post a Comment