Probleem on aga selles, et kaasa sibulat ei söö. :) Seega ei olnud põhjust valmistada päris sibulast nõretavat versiooni vaid pigem sellist, kus sibul on ainult maitsena tajutav.
Vaja läheb:
600 g veise praetükki
1 suur sibul
võid, õli
pool sidrunit
soola, pipart
2 dl vahukoort
1-2 sl jahu
vett
Lõika liha ristikiudu 1-2 cm paksusteks viiludeks ja vasarda viilud õhukeseks. Pritsi viiludele sidrunimahla ja puista üle soola ja pipraga. Prae (malm)pannil lihatükid jaokaupa pruuniks ja pane koos tekkinud vedelikuga kaussi.
Tükelda sibul ja hauta võis pehmeks. Soovi korral püreesta! See muudab kastme omakorda kreemisemaks.
Lisa sibulapüreele praetud veiselihaviilud ja praevedelik. Lisa vett ja hauta pannil ca 1 h kuni liha on piisavalt pehme. Paksenda kastet jahuga. Kui kaste on paksenenud lisa vahukoort, aga ära enam keeda. Serveeri keedetud kartulitega! Ärge üle sööge!
No comments:
Post a Comment