Sunday, November 29, 2015

Aedviljapüreesupp

Soetasin endale jätkuvateks köögikatsetusteks blenderi. Esimene roog, mis selle abil valmis, oli köögiviljapüreesupp. Võiksin selle nimetada minu kõige paremini õnnestunud püreesupiks siiani.
Vaimustust suurendas veel seegi, et muidu toidu suhtes aina pirtsakamaks muutuv neljane tirts sõi püreesuppi lausa kaks portsu. 


2 porgandit
2 varssellerit
1 sibul
3 kartulit
kapsast (kasutasin 2 brokkoliõisiku vart)
40g võid
oksake tüümiani
2 loorberilehte
1 tl ürdisoola

Tükelda aedviljad ja hauta neid koos loorberi ja tüümianiga, va kartulit, lauapõhjalises potis võis. Kui ülejäänud köögiviljad on poolpehmed, lisa kartul ning nii palju vett, et see napilt köögiviljad kataks.
Keeda pehmeks ning blenderda püreeks. Serveeri!

No comments:

Post a Comment