Filotaignas lõheampsud |
sisaldab vähem rasva kui lehttaigen,
jääb alati krõbe,
annab palju võimalusi katsetamiseks,
ja enamasti jätkub ühest pakist kolmeks krõllamiskorraks.
Filotaignas lõheampsud sisaldavad 2cm jämedust piklikku lõhefilee tükki, soola, pipart ja killukest võid, mis on kõik 10x10cm suuruse 2-kordse filotaigna vahele keeratud. Väljastpoolt on rullid vähese sulavõiga üle pintseldatud. Ahjus küpsesid ampsud kuldse värvi saabumiseni.
Kohupiimataskud |
Vaja läks:
3 kihti filotaigent
250g kohupiima
1 muna
2 sl suhkrut
30g sulavõid määrimiseks
Asetasid filotaigna kihid muffinivormile ning surusin lohkudesse. Kihtide vahele pintseldasin sulavõid. Segasin kohupiima muna ja suhkruga ning täitsin sellega lohud.
Küpsetasin ahjus 180 kraadi juures kuni kuldse värvi saavutamiseni.
Kas oskate öelda, et mitu kohupiimakorvikest sellest retseptist saab? Tänan
ReplyDeleteTere! Kui ma õigesti mäletan, siis tegin neid korvikesi 12-kohalises muffinivormis.
Delete