Tuesday, December 21, 2010

Kodused hamburgerid

4 tk
400-500 g hakkliha (kasutasin seahakkliha, millega jäid kotletid head mahlased)
2 küünt küüslauku
1 väike sibul
3 sl hapukoort või majoneesi
soola, pipart
jääsalatit või muud rohelist
juustuviile
majoneesi
hapukoort
ketšupit
marineeritud kurki
4 Fazeri mitmevilja röstkuklit

Kõigepealt haki 2 keskmist marineeritud kurki väikesteks kuubikuteks, sega 1 sl majoneesiga. Seejärel valmista eraldi nõusse majoneesi-ketšupi-hapukoorekaste. Sea valmis salatilehed ja juustuviilud.
Nüüd tuleb valmis teha kotletid. Haki sibul ja küüslauk väikesteks tükkideks, lisa maitse järgi meresoola ja pipart ning hakkliha ja sega korralikult läbi.
Prae pannil 4 hamburgeri mõõtu kotletti.
Viimasena rösti kuklid mõlemalt poolt kergelt krõbedaks.
Seejärel pane kuklite vahele kihiti kastmeid, salat, kotletid ja juustuviilud ja hakka nosima.

No comments:

Post a Comment