See roog sobib kindlasti poole tunniga valmivate roogade sekka. Koostisosad ei pea alati samad olema.
Retsept neljale:
300-400 g pastat
2 peotäit tükeldatud kukeseeni
1-2 praetud ja tükeldatud kanafileed või 200-300 g kanapraejääke
2 dl kohvi- või vahukoort
2-3 dl riivitud parmesani või forte juustu
maitsestamiseks peterselli, soola, pipart
1. Pane pasta jaoks vesi keema. Kui vesi keema hakkab, lisa 1 tl meresoola ja pasta. Keeda kuni pasta on al dente ehk hamba all veel pisut krõmpsuv. Vala vesi pasta pealt ära, kuid jäta poti põhja mõne supilusikajagu keeduvett alles.
2. Samal ajal kui pasta keeb, tükelda puhastatud kukeseened ning kuumuta pannil võiga. Seejärel lisa praejäägid ning kuumuta edasi. Jälgi, et seened ja liha jääksid mahlaseks.
Toorest kanaliha kasutades prae esmalt kanaliha ja seejärel lisa kukeseened.
Maitsesta soola ja pipraga.
3. Võta ette pott äsjakurnatud kuuma pastaga ning vala põhja koor. Lisa seene-lihasegu, riivitud juust õimalise korral peterselli. Serveeri kohe.
No comments:
Post a Comment