Tuesday, March 8, 2016

Kõrvitsa- banaanikreem

Selle kreemi jaoks sain inspiratsiooni Ragne Värgi paleomagustoitude esimesest raamatust, kus on sees pirni-kõrvitsakreemi retsept. Minul kodus pirne polnud, olid aga üks õnnetu kõrvitsapoolik, sügavkülma ununenud banaanid ja kreemiisu.

Vaja läheb:
Tükeldatud ja puhastatud kõrvitsat
Kaneeli, Kardemoni, Muskaati
Oliivõli
Magustajat/suhkurt
Kookoskreemi või piima
Magusat banaani
Chia seemneid

Küpsetasin kõrvitsa ahjus koos maitseainete ja oliivõliga pehmeks. Blenderdasin kookospiima ja banaaniga püreeks, lisasin magustajaks suhkurt ja paksendajaks chia seemneid. Kreemi magusus oleneb banaani ja kõrvitsa vahekorrast. Minu kreemil oli kõrvitsat rohkem, mistõttu lisasin suhkurt.



No comments:

Post a Comment