Thursday, March 15, 2012

Korea salat - parim abivahend porgandifoobiast ülesaamiseks!

Korea salat
Porgand meeldib mulle kõige rohkem ilmselt piruka mahlase täidisena. Ka värske salat riivitud porganditest jätab tihtipeale külmaks, väljaarvatud juhul, kui on tegemist magusate ja mahlaste porganditega.

Arvestades minu leigust porgandisalati suhtes, lõi alljärgnev retsept mind pahviks! Ma pole elus varem nii tihti porgandisalatit teinud ja veel ühe ja sama retsepti järgi!!! Tänud Pamelale hea retsepti eest!
Ja tänud sõbrannale praktilise köögikombaini eest!

Vaja läheb:
500 g porgandeid
1-2 küünt küüslauku
1 tl ingveripulbrit
1-2 sl riisiäädikat
soola, pipart, suhkrut
õli
seesamiseemneid

Riivi porgandid ja purusta küüslauk. Vala õlisele pannile.  Lisa ülejäänud koostisained (väljaarvatud seesamiseemned) ja sega korralikult. Kuumuta pannil mõned minutid, kuni tunned, et küüslauk, äädikas ja maitseained hakkavad oma tööd tegema. Võta pann tulelt ja serveeri salat. Raputa peale seesamiseemneid.

No comments:

Post a Comment