Vaja läheb 500 gr pärmi-lehttaignat
Umbes 5 peotäit spinatit – kasutasin koduaias kasvanud ja sügavkülma pandud spinatit
2 muna
200 g fetajuustu
Musta pipart
Seesamiseemneid või muid seemneid kaunistuseks
Kasutasin lisaks seesamiseemnetele Nigella seemneid – Türgist ostetud musta köömne seemned, mis näevad NII kenad välja!
Piruka kokkukeeramine on lihtne:
Närtsita spinat kergelt pannil, lisa 2 muna ja natuke pipart ja sega.
Sulanud lehttaigna peale laota tükeldatud feta ning selle peale spinatisegu, aja laiali ning keera kokku.
Lõika peale mõned sälgud, et pirukas õhulisem tuleks. Peale puista seemneid.
Kui taigen ei võta seemneid külge – üheks võimaluseks on määrida munaga või niisama veega märjaks tipsutada, et seemned paremini külge jääksid.
Edasi 200-kraadisesse ahju (Panen tavaliselt pöördõhurežiimiga). Sel korral piisas 15 minutist!
No comments:
Post a Comment