¼ Leiburi rukkileiba
5 dl vett
1 banaan
100 gr rosinaid
Suhkurt
Pane rosinad ligunema.
Rebi leivaviilud tükkideks, rösti pannil krõbedaks, kuid ära kõrbema lase! (See peaks aitama kaasa karamellimaitse saamisele!)
Pane pott koos leivatükkidega tulele, lisa ka pisut suhkurt ning vala peale niipalju vett, et leivatükid kaetud oleksid. Kuumuta kuni leib on enamvähem läbi ligunenud. Võta pott pliidilt.
Lisa leivakördile banaanitükid ning tee saumiksriga püreeks.
Pane püree taas pliidile, lisa rosinad ning lase korraks keema. Vajadusel lisa vett kui supp on liiga paks.
Serveeri soojalt koos hapukoore või vahukoorega.
Sobib hästi ka beebidele!
5 dl vett
1 banaan
100 gr rosinaid
Suhkurt
Pane rosinad ligunema.
Rebi leivaviilud tükkideks, rösti pannil krõbedaks, kuid ära kõrbema lase! (See peaks aitama kaasa karamellimaitse saamisele!)
Pane pott koos leivatükkidega tulele, lisa ka pisut suhkurt ning vala peale niipalju vett, et leivatükid kaetud oleksid. Kuumuta kuni leib on enamvähem läbi ligunenud. Võta pott pliidilt.
Lisa leivakördile banaanitükid ning tee saumiksriga püreeks.
Pane püree taas pliidile, lisa rosinad ning lase korraks keema. Vajadusel lisa vett kui supp on liiga paks.
Serveeri soojalt koos hapukoore või vahukoorega.
Sobib hästi ka beebidele!
No comments:
Post a Comment