Kujutan ette, et erinevaid võimalusi müsli tegemiseks on sama palju kui erinevaid inimesi. Müsli ainsaks kohustuslikuks koostisosaks on arvatavasti vaid mingid helbed, ülejäänud koostisosad on iga müslitaja enda valida.
Selle, minu elus teise isetehtud müsli koostis sõltus taaskord kapis sisaldunust:
Keskmise jämedusega kaerahelbed
Kookoshelbed
Kuivatatud aprikoosid
Kuivatatud jõhvikad
Kõrvitsaseemned (kodused)
Seesamiseemned
Linaseemned
Mesi
Kõigepealt valasin kaerahelbed ja seemned kuivale ja puhtale pannile ning röstisin neid pisut. Seejärel panin 2 sl pehmemapoolset mett, mis pannil kohe sulama hakkas ja kaerahelvestega mesti heitis, ning segasin hoolikalt ära, et tekiksid väiksemat sorti tükikesed. Viimasena lisasin jõhvikad ja väiksemaks tükeldatud aprikoosid.
No comments:
Post a Comment