Paneeritud pangasiusefilee |
Tegin siis nii:
4-500 g kalafileed lõikasin u 3cm pikkusteks tükkideks.
Maitsestasin u 2 dl jahu soola, pipra, laimi-pipra ja 1 sl riivitud parmesani juustuga.
Kloppisin lahti 1 muna.
Praadimiseks 50g võid.
Kalafileed pistsin korraga jahusegusse ja segasin, mitte ei teinud iga fileetükikest eraldi nagu vanaema tavaliselt kala praadides teeb, ja seejärel rändas kogu portsjon muna juurde segamisele. (Kasutasin kahvlit mitte käsi nagu Jamie teeb)
Pann tulele, võisilm peale ja kui pann oli piisavalt kuumaks läinud, tõstsin kahvliga 1/3 fileetükkidest pannile. Küpsetasin lühikest aega, mõlemalt poolt kergelt krõbedaks. Kala jäi mõnusalt maitsekas ja mahlane.
No comments:
Post a Comment