Friday, October 28, 2011

Ühepajatoit kõrvitsaga

Kõrvitsatoidud on inspireeritud tänavusest minikõrvitsasaagist (u 30 isendit) ning Nami-Nami kooskokkamisest!



Vaja läheb:
500 g hakkliha
2 küünt küüslauku
soola, pipart, kurkumit
3 keskmist porgandit
1 pisike kapsapea
3 kartulit
1 väike kõrvits (15 cm läbimõõduga)
võid
maitserohelist






Koori ja tükelda kõik aedviljad. Võta suurem pott ning hauta võis porgandiseibikesi mõne minuti jagu. Seejärel lisa kapsas ning 1 dl vett. Hauta keskmisel kuumusel kuni porgandid on pehmed. Nüüd lisa kõrvitsa- ja kartuli tükid ning hauta kuni need on pehmed.
Kuumuta pannil väheses õlis küüslauku ning seejärel lisa hakkliha. Prae kergelt läbi ning maitsesta. Lisa hautatud köögiviljade segule pisut enne kõrvitsa ja kartuli lõplikku valmimist ning hauta veel mõni minut. Serveeri!

No comments:

Post a Comment