Tuesday, October 23, 2012

Röstitud lillkapsas küüslauguvõiga

Röstitud lillkapsad
Parim toit, mida minu hinnangul lillkapsast teha saab!

Vaja läheb:
lillkapsast
võid
küüslauku
soola
pipart

Murra lillkapsas pisikesteks õisikuteks ja aset ühtlase kihina ahjupannile.
Maitsesta soola ja pipraga ja pane juurde mõni tükk võid ja kuuma ahju röstima. Vahepeal sega, et õisikud sulavõiga kokku saaks.

Puhasta 2-3 küüslauguküünt ja mikserda blenderis koos 50 g külma või ja 0,5tl soolaga puruks. Küpsemise keskel lisa õisikutele küüslauguvõid ja sega. Küpseta kuni õisikud on pehmed!
Ise tegin puupliidi ahjus ja õisikud said keskmise kuumusega ahjus valmis u 15 minutiga!





No comments:

Post a Comment