Prantsuse kevadsupp |
Retsept:
50 g võid
1 porru
1-2 porgandit
1-2 kartulit
1 dl riisi
Peotäis värsket spinatit või 3-4 kuubikut külmutatud spinatit
4 dl vahukoort või kohvikoort
4-6 dl keevat vett
1 puljongikuubik või fondi (kasutasin Stockmannist leitud kanapuljongifondi)
Vajadusel soola, värskelt jahvatatud pipart
Originaalis käib selle supi sees veel aurutatud spargel, kuid mina saan spargleid lisada ehk alles järgmisel aastal!
Hauta porgand võis aeglaselt pehmemaks. Lisa tükeldatud porru ja kartul (spargel) ning riis. Vala peale kuum vesi ja keeda kuni riis on pehme (20-30minutit). Seejärel lisa spinat, puljong ning koor ning kuumuta keemiseni. Serveerimisel jahvata peale musta pipart.
No comments:
Post a Comment