Friday, May 20, 2011

Vaniljemaitseline rabarberikissell

Leiutasin täna uue jalgratta - vanillimaitselise rabarberikisselli. Et ma kogu kisselli üksinda ära ei peaks tarbima, tuli see meespoole jaoks piisavalt magus teha.

Retsept:
3 keskmise paksusega rabarberivart
2-3 dl suhkurt
2 tl vanillsuhkurt
2-3 dl heledat siirupit (Dansukker)
1-1,5 l vett
3 sl kartulitärklist

Pane vesi koos suhkruga potti keema. Samal ajal pese ja tükelda rabarberid ning puista keeva vee sisse. Keeda mõni minut kuni rabarber hakkab vaikselt lagunema. Sega pool tassi külma vett 3 sl kartulitärklisega ning vala see segades rabarberi-vee hulka. Sega hoolikalt kuni kissell hakkab paksenema ning keera kuumus maha. Lõpus sega sisse vanillsuhkur ja siirup.

No comments:

Post a Comment